Світ

Siemens підписав договір про постачання в Індію 1 200 локомотивів


Йдеться про найбільшу в історії німецької компанії угоду з постачання поїздів і найамбітнішу ініціативу Siemens на території Індії.

 

Німецький концерн Siemens уклав із державною залізничною компанією Індії Indian Railways контракт на €3 млрд (приблизно $3,25 млрд), який передбачає постачання та обслуговування вантажних поїздів. Про це повідомляє The Indian Express.

 

Повідомляють, що йдеться про найбільшу в історії німецької компанії угоду з постачання поїздів і найамбітнішу ініціативу Siemens на території Індії. Договір передбачає передачу 1 200 локомотивів і їхнє обслуговування протягом наступних 35 років. Поставки мають початися протягом 24 місяців. Після цього протягом 11 років транспорт від Siemens збиратимуть на заводі Indian Railways у місті Даход (штат Гуджарат).

 

“Індія потребує високотехнологічних, більш ефективних і довговічніших поїздів”, – цитує видання виконавчого директора Siemens Mobility Міхаеля Петера.

 

Повідомляється, що раніше в Індії виготовляли власні поїзди, але тепер хочуть підвищити надійність і швидкість транспорту. Петер зазначив, що концерн зацікавлений у подальшому розширенні співпраці з Індією у сфері залізничного транспорту.

 

Індія лідирує у світі за обсягами залізничних перевезень. Пасажирським транспортом щодня користуються більш як 24 млн пасажирів, для перевезень яких задіюють 22 тисячі поїздів. При цьому уряд має намір розвивати вантажні перевезення, поступово наростивши їхню частку з нинішніх 27% до 40–45%.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button