Україна

Тарнавський: 2024 рік буде, можливо, ще важчим


Тарнавський: 2024 рік буде, можливо, ще важчим

Чим ближче до звільнення територій України, тим буде важче. Ворог робитиме все для того, щоб завадити ЗСУ.


Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський не виключає, що 2024 рік буде ще важчим на фронті. Про це він заявив в інтерв’ю ВСС Україна.
 
“Я думаю, що наступний рік буде, можливо, ще важчим. Тому що ми повинні закінчувати ведення бойових дій і звільнення наших територій. І чим ближче до виконання цього завдання, головної мети – виходу на наші кордони, воно буде ще складніше. Ворог про це знає і буде творити все для того, щоб ми це завдання не виконали. Тому, як кажуть, нам – удачі, ну, а їм – вони свій вибір зробили. Тому я кажу, що рік буде важкий”, – сказав генерал.
 
Відповідаючи на запитання, чи реально наступного року завершити війну, Тарнавський сказав: “Питання “завершити війну” я ніколи не ставлю. Питання – перемогти. Тому що завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога”, – наголосив він.

Нагадаємо, за словами Тарнавського, російські загарбники копіюють дії українських військових, застосовуючи на полі бою найуспішніші з них. Крім того, окупанти переважають у мінуванні ділянок та наявності бонових загороджень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button