Україна

Ситуація у Києві – обмежено рух метро на червоній гілці – 1News


Фото з відкритих джерел

При цьому, прохід на станції метро залишається вільним

У Києві обмежили рух метро на червоній гілці. Наразі станції метрополітену “Академмістечко”, “Житомирська”, “Святошин”, “Нивки” та “Берестейська” не працюють у режимі перевезень. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація у Telegram.

“З організаційних причин червона лінія метро курсує від станції “Лісова” до станції “Шулявська”. Нагадаємо, що метро працює в режимі перевезень. Прохід на станції вільний”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: На виїздах із Києва утворилися кілометрові затори

Як повідомлялося раніше, у Києві закриті для руху поїздів станції метро готові прийняти людей під час повітряної тривоги на тлі російського нападу.

За словами мера столиці Віталія Кличка, ті чотири станції метро, де з організаційних причин не курсують наразі потяги, відкриті для того, щоб кияни могли скористатися ними як укриттям у разі повітряної тривоги.

“Це станції: “Берестейська”, “Нивки”, “Святошин” та “Житомирська”. Також повідомлю, що всі станції київського метро під час тривоги доступні для людей у будь-який час доби. Щоб пересидіти небезпеку. Наразі метро працює в режимі перевезень. Прохід на станції вільний”, – додав міський голова.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button