Україна

Ситуація навколо України – Столтенберг провів розмову з фон дер Ляєн – 1News

Генсек НАТО Єнс Столтенберг
Фото з відкритих джерел

Генсек Альянсу зазначив, що дуже важливо зберігати тісну координацію між НАТО і ЄС щодо наступних кроків, зокрема можливих санкцій

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг провів розмову з главою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн щодо ситуації навколо України, він відзначив важливість координації НАТО і ЄС за наступними кроками. Про це генсек Альянсу написав на своїй сторінці у Twitter.

“Повідомив голову Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєн щодо нарощування Росією потужності і дестабілізуючих дій навколо України. Дуже важливо зберігати тісну координацію між НАТО і ЄС щодо наступних кроків, зокрема можливих санкцій”, – написав Столтенберг.

1News за темою: Реакція на агресію РФ і членство України в Альянсі. Головні підсумки брифінгу генсека НАТО Єнса Столтенберга

Також генсек НАТО також провів розмову на цю ж тему з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Раніше президент Франції Еммануель Макрон обговорив із президентом Польщі Анджеєм Дудою можливість проведення тристоронньої зустрічі між Польщею, Німеччиною та Францією для обговорення ситуації в Україні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Північноатлантичний Альянс (НАТО) передав Росії свою відповідь щодо “гарантій безпеки”. Зокрема, Альянс готовий обговорити питання відведення ракет, зниження загроз в кіберпросторі та від космічної зброї.


Джерело

Back to top button