Україна

Ситуація на сході залишається складною – Сирський


Ситуація на сході залишається складною - Сирський

ЗСУ продовжують стримувати наступ ворога на Куп’янсько-Лиманському напрямку, та поступово просуваються в районі Бахмута.

Ситуація на Східному фронті залишається складною. Про це 30 серпня повідомив Military Media Center з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

“Наші частини продовжують стримувати наступ ворога на Куп’янсько-Лиманському напрямку. Найбільш запеклі бої відбуваються в районах населених пунктів Райгородка та Ковалівка, де противник, незважаючи на втрати, намагається прорвати оборону, використовуючи штурмові загони на бронетехніці”, – зазначив генерал-полковник.

Одночасно ворог здійснює перегрупування, заводить нові частини з території РФ з метою  нарощування чисельності і боєздатності своїх військ.

“На Бахмутському напрямку щоденно ідуть гарячі бої. Ворог за будь-яку ціну намагається повернути втрачені позиції, по декілька разів на день контратакує наші підрозділи. Ми вживаємо всіх заходів для зриву планів противника і поступово просуваємося вперед”, – наголосив командувач.

За словами Сирського, інтенсивні бої ідуть в районах Бахмута, Курдюмівки, Ягідного, Андріівки, тому саме цим напрямкам приділяється особлива увага.

Раніше повідомлялося, що українська армія просувається на Таврійському напрямку та відкидає ворога.

Наєв розповів про ситуацію на північному напрямку

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button