Україна

Ситуація на Донбасі – Штаб ООС розповів про становище – 1News


Фото з відкритих джерел

Українські захисники контролюють обстановку

Ситуація на Донбасі залишається контрольованою, а українські військові готові до всіляких сценаріїв. Про це повідомив командувач Обʼєднаними силами, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, передає штаб ООС у Facebook.

“Обстановка в районі проведення ООС надійно контролюється нашими захисниками. Ми повністю володіємо обстановкою і реально оцінюємо ситуацію, прораховуємо всі можливі сценарії розвитку ситуації і готові до них. На даний час ситуація стабільна, без суттєвих змін”, – висловився Павлюк.

Водночас він зазначив, що війська противника продовжують нехтувати режимом припинення вогню і обстрілюють українські позиції. При цьому незаконні збройні формування зосереджують військову техніку за межами району відведення.

Також Павлюк заявив, що підрозділи ООС за необхідності відповідають на провокації противника. Українські захисники готові негайно реагувати на будь-які погрози з боку НЗФ.

1News за темою: Довіряйте армії: Шмигаль звернувся до українців на тлі загрози нового вторгнення РФ

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що інформація про можливу повномасштабну війну з Росією допомагає паніці в нашій країні. Очільник держави закликав українців розраховувати на себе та наших військових.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button