Україна

Ситуація на Донбасі – Противник відмовився від засідання ТКГ – 1News


Reuters

В ОРДЛО заявили, що не бачать сенсу в зустрічі

Незаконні збройні формування відмовилися збиратися на екстрене засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу. Про це йдеться у заявах псевдовідомств противника.

В ОРДЛО звинуватили українських захисників у нібито обстрілах тимчасово окупованої території. НЗФ заявляють, що саме тому не бачать сенсу зустрічатися в рамках Тристоронньої контактної групи.

Нагадаємо, напередодні українська сторона закликала зібрати позачергове засідання Тристоронньої контактної групи, щоб обговорити загострення ситуації на Донбасі. Ініціативу пояснили необхідністю запобігання провокаціям.

1News за темою: Україна не планує жодних наступальних дій на Донбасі, – Міноборони

Учора, 17 лютого, незаконні збройні формування обстріляли селище Врубівка. Внаслідок обстрілу було пошкоджено ліцей та газопровід.

Також незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну у дитячому садку. Крім того, НЗФ обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-Нова.

1News за темою: Перебої зі зв’язком на Донбасі: Правоохоронці відкрили кримінальні справи

Ввечері того ж дня незаконні збройні формування відновили обстріл Станиці Луганської, в результаті чого зруйнували житловий будинок. Загалом протягом минулої доби незаконні збройні формування 60 разів порушили режим припинення вогню. Кілька цивільних та українських військових отримали поранення.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button