Україна

Ситуація довкола України – в Росії заявили про відведення військової техніки – 1News


Фото з відкритих джерел

Після прибуття до пункту постійної дислокації військові проведуть технічне обслуговування бойової техніки

У Міноборони Росії заявили про повернення ешелону з технікою підрозділів танкової армії Західного військового округу, який межує з північними областями України, у пункт постійної дислокації. Про це йшлося на сайті російського відомства.

“Черговий військовий ешелон з особовим складом та військовою технікою підрозділів танкової армії Західного військового округу вирушив у пункт постійної дислокації у Нижегородській області після завершення планових навчань”, – йдеться в повідомленні

При цьому, після прибуття у розташування військової частини військовослужбовці розпочнуть проведення технічного обслуговування бойової техніки та її підготовки до подальших планових заходів бойової підготовки.

Зокрема перевезення танків та броньованої гусеничної техніки здійснюється залізничним транспортом на відстань близько однієї тисячі кілометрів.

1News за темою: У РФ заявили, що перші підрозділи армії з Криму повернулися на бази

Як повідомлялося раніше, у Білому домі заявили, що Росія збільшила свою військову присутність на кордоні з Україною на 7 тисяч осіб. При цьому Москва стверджувала, що відвела частину військ.

Після цього, глава Міноборони України Олексій Резніков розповів, що біля кордонів України, за останніми даними, зосереджено близько 140 тисяч російських військових.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button