Україна

Ситник отримав нову посаду після звільнення із НАЗК


Ситник отримав нову посаду після звільнення із НАЗК

Тепер Артем Ситник буде відповідати за функціонування Агенції оборонних закупівель, яка займається контрактами на постачання зброї для ЗСУ.

Колишній заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Артем Ситник став заступником директора Агенції оборонних закупівель. Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на самого Ситника у п’ятницю, 21 червня.

“За словами Ситника, він відповідатиме за безпеку не лише закупівель, а й функціонування установи загалом”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Агенція оборонних закупівель займається контрактами на постачання зброї для ЗСУ. Її очолила Марина Безрукова на початку 2024 року. Саме її заступником і призначили Ситника.

Саму ж Агенцію оборонних закупівель створили 2022 року відокремлено від апарату Міністерства оборони, щоб звести до мінімуму корупційні ризики.

Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що Артема Ситника звільнили з посади заступника голови НАЗК. Він відповідав за заємодію відомства з правоохоронними органами та прокуратурою.

А до роботи в НАЗК Ситник сім років очолював Національне антикорупційне бюро.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button