Україна

Сирський заявив про загрозу просування армії РФ


Сирський заявив про загрозу просування армії РФ

Олександр Сирський провів роботу у двох бригадах, на ділянках яких поступово ускладнюється обстановка.

Оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною. Є загроза просування ворожих підрозділів, повідомив у середу, 13 березня, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який прибув до району операції в напрямку активних дій противника.

“Попрацював у двох бригадах, де поступово ускладнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків. Після детального аналізу й оцінки обстановки разом із командирами та офіцерами штабу були прийняті всі необхідні рішення щодо посилення резервами, боєприпасами, засобами РЕБ зазначених військових частин, що в подальшому забезпечить стійкість нашої оборони на цій ділянці фронту”, – написав він у Telegram.

За словами Сирського, росіяни зосереджуютьосновні зусилля в районах населених пунктів Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине. Водночас активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилася, ймовірно, внаслідок високого рівня втрат та вчасно прийнятим управлінським рішенням на посилення оборони.

“За два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак усі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під нашим контролем”, – запевнив головнокомандувач.

Нагадаємо, станом на початок лютого, 24% українців вважали, що зараз ситуація фронті на користь України, 15% – на користь Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button