Україна

Сирський висловив подяку особовому складу ВМС


Сирський висловив подяку особовому складу ВМС

Воїни Військово-морських сил стоять на передовій захисту Україні, наголосив головнокомандувач у вітанні з нагоди їх професійного свята.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський 7 липня привітав у соцмережах воїнів Військово-морських сил з професійним святом.

“Щоденно, у важких боях ви доводите, що ВМС – це Вірність, Мужність, Сила. Ви нищите ворогів на морі, суходолі та в повітрі, стоїте на передовій захисту нашої держави, демонструючи приклади справжнього патріотизму та бойової майстерності”, – наголосив він.

Генерал-полковник висловив подяку всьому особовому складу ВМС, особливо, матросам і молодшим командирам, за стійкість, відвагу і героїзм та важливий внесок у справу оборони України.

Окремі слова подяки Сирський висловив ветеранам Військово-морських сил, які у перші години початку російської широкомасштабної агресії проти України за покликом серця повернулися і стали до лав захисників Батьківщини.

“У цей день ми схиляємо голови в скорботі за кожним лицарем українського моря, який поклав своє життя за нашу свободу. Але, як би важко не було, ми повинні і далі бити ворога! До Перемоги”, – підсумував головнокомандувач.

Нагадаємо, з 2015 року професійне свято військовослужбовців і працівників ВМС ЗСУ відзначається в першу неділю липня.

У цьогорічному вітанні президент України Володимир Зеленський назвав воїнів Військово-морських сил героями, які довели, що українське море не терпітиме російського флоту.

У ВМС розповіли про застосування вітчизняних ракетних систем Нептун

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button