Україна

Сирський приїхав у Бахмут: бої тривають на околицях


Сирський приїхав у Бахмут: бої тривають на околицях

Росіяни не залишають спроб прорвати оборону і захопити Бахмут. Бої йдуть навколо міста та на його околицях.

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони в Бахмуті та околицях. Про це повідомила прес-служба Сухопутних військ ЗСУ у Facebook у суботу, 25 лютого.

Зазначається, що російські війська не залишають спроб прорвати оборону і захопити Бахмут.

“Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають місто та підступи до нього. Основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої йдуть навколо самого міста та на його околицях”, – йдеться в повідомленні.

Сирський перевірив стан справ у підлеглих підрозділах, заслухав командирів підрозділів із проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців. Генерал-полковник також нагородив найкращих захисників цінними подарунками.

 

Нагадаємо, раніше керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов повідомив, що російські війська поблизу Бахмута змінюють тактику. Спочатку вони кидають у бій піхоту, а не артилерію чи іншу техніку.

Під Бахмутом “вагнерівці” зазнають величезних втрат. Фото 18+


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button