Україна

Сирський оцінив динаміку використання ударних БПЛА


Сирський оцінив динаміку використання ударних БПЛА

Головком ЗСУ визначив конкретні задачі з прискорення розвитку Сил безпілотних систем і нарощування чисельності підрозділів.

За підсумками вересня є позитивна динаміка ураження і знищення ворожих цілей ударними дронами. Про це у суботу, 12 жовтня, повідомив у Facebook головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський за підсумками щомісячної наради з командирами підрозділів безпілотних систем.

За його словами, на нараді у закритому форматі відеоконференцзв’язку було заслухано доповідь командувача Сил безпілотних систем ЗСУ Вадима Сухаревського щодо формування певних підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань.

Також доповідали керівники структурних підрозділів видів та родів ЗСУ та інших складових сил оборони України щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіакомплексів.

“Визначив конкретні задачі з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок”, – написав Сирський.

Нагадаємо, у ніч на суботу українські військові уразили нафтобазу в районі міста Ровеньки на тимчасово окупованій території Луганської області.

Удар по аеродрому в Адигеї: ЗМІ назвали втрати

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 1 =

Back to top button