Україна

Сирський назвав особливість сучасних бойових дій


Сирський назвав особливість сучасних бойових дій

Однією з особливостей сучасних бойових дій є активне застосування безпілотників та роботів.

 

Однією з особливостей бойових дій є активне застосування роботизованих та безпілотних систем у бойовому порядку. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram у п’ятницю, 12 липня.
 
“Днями працював в одному з навчальних центрів ЗСУ, де продовжуються тестування (дослідні випробування) різних форм комплексного застосування наземних та повітряних роботизованих та безпілотних систем в умовах реального бою. Це дуже важливий проект і ми маємо перші успіхи у його реалізації”, – зазначив генерал.
 
Сирський додав, що однією з особливостей сучасних бойових дій є активне застосування роботизованих та безпілотних систем у бойовому порядку загальновійськового підрозділу за єдиним задумом для забезпечення виведення особового складу з найбільш небезпечних зон та заміна його роботами.
 
“Моїм високим пріоритетом є швидке практичне впровадження інноваційних бойових безпілотних та роботизованих платформ наземного та повітряного базування у війська”, – заявив головком.
 
Сирський зазначив, що мета – скоротити шлях, який проходить технічний винахід (інноваційна ідея) вчених від лабораторії до виробничого цеху та далі до бойового підрозділу.
 
Нагадаємо, раніше Сирський назвав ключовий пріоритет для ЗСУ та вказав на загрозливу тенденцію на фронті.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 4 =

Back to top button