Україна

Синоптики спрогнозували, що в частині України потепліє і пройдуть дощі


Синоптики спрогнозували, що в частині України потепліє і пройдуть дощі

Укргідрометцентр зазначає, що на решті територій країни слід чекати невеликий сніг, температура 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Дощ у день і мокрий сніг уночі прогнозується у вівторок, 16 січня, в Донецькій і Луганській областях та південній частині України. Температура в цих регіонах складе вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У центральних, Харківській, Сумській областях сніжитиме, вдень із дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На решті території подекуди невеликий сніг, температура 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у західних і східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві у вівторок, 16 січня подекуди невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

Прогноз погоди в Україні на 17 січня без опадів, лише в Карпатах, удень і на Закарпатті невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, південно-західний (удень у західних областях південно-східний), 5-10 м/с.

Температура вночі в південній частині, східних областях і на Закарпатті 4-9° морозу, на решті території 10-15° морозу; вдень 1-6° морозу, в північних, північно-східних областях 4-9° морозу, в південних областях і на Закарпатті від 3° морозу до 2° тепла (у Криму 1-6° тепла).

У Києві в середу, 17 січня, синоптики прогнозують удень 5-7° морозу, вночі 10-12° морозу. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Як ми вже писали, в Карпатах температура знизилася до – 23°. Таку температуру9 січня показали стовпчики термометрів на одній з найвищих гір Українських Карпат Піп Іван.

Журналісти показали, як в Одесі “закипіло” море

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button