Україна

Синоптики прогнозують зміну погоди в Україні


Синоптики прогнозують зміну погоди в Україні

У другій половині тижня в Україні стане прохолодніше. Очікується зниження температури на 3-6°.


На цьому тижні в Україні фіксуватимуться періоди сонячної та дощової погоди. Напрямок вітру змінюватиметься, а у другій половині тижня очікується зниження температури. Про це повідомляє  Український гідрометцентр. 
 
За даними синоптиків, 31 жовтня в Україні буде без опадів, лише на крайньому заході країни вдень пройде невеликий дощ. Вранці у південних областях місцями туман.
 
1 листопада в більшості областей пройдуть помірні дощі. Вітер південний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Сьогодні в Карпатах швидкість поривів вітру сягатиме 19-24 м/с, а завтра в Україні місцями пориви 15-20 м/с.
 
Температура вночі 7-14°, у східних областях 4-10° тепла, вдень 14-20°, на півдні країни  – до 24°. 1 листопада в західних та північних областях 11-16°.
 
2 листопада в Україні буде переважно без опадів, вітер послабшає, очікується зниження температури на 3-6°.
 
3 листопада вночі у південній частині та північних областях, а вдень у східних областях пройдуть дощі. На решті території буде без опадів. Температура вночі становитиме 0-6° тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 9-15°.

Нагадаємо, вересень 2023 року став найспекотнішим за всю історію спостережень. Середня температура повітря на поверхні планети досягла 16,38°.

У Києві зросла кількість загиблих внаслідок негоди

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button