Україна

Синоптики прогнозують дощі з грозами в частині регіонів


Синоптики прогнозують дощі з грозами в частині регіонів

Укргідрометцентр зазначає, що опади слід чекати на заході країни в неділю, а в понеділок – північних та центральних областях.

Суха і трохи хмарна погода буде в більшості областей України в  неділю, 21 липня. Проте в  більшості західних областей, а також на Вінниччині та в Криму пройдуть дощі. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

На заході – мінлива хмарність, місцями – похмуро. Стовпчики термометрів покажуть +24°…+28°. У Чернівецькій області буде близько +22°.

На півночі України – сухо, мінлива хмарність. Температура вдень очікується в межах +27°…+30°.

На сході – суха погода з невеликою хмарність. На Харківщині буде +31°, а на решті території температура підвищиться до +34°…+35°.

У центральній частині України переважатиме суха погода з температурою +29°…+32°, тільки на Вінниччині пройдуть дощі, завдяки чому температура не підніметься вище +27°.

На півдні України сьогодні буде невелика хмарність і температура від +32° до +35°. У Криму ймовірні невеликі дощі.

У понеділок, 22 липня, в західних, північних, більшості центральних та Одеській областях місцями короткочасний дощ, гроза. Тоді ж як на решті територій без опадів.

Температура в західних і північних областях вночі 13-18°, вдень 24-29°; у центральних і східних областях вночі 17-22°, вдень 25-30°; у південній частині вночі 20-25°, вдень 28-33°.

У Києві 22 липня місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 17-19°, вдень 26-28°.

Укргідрометцентр: ситуація зі спекою може погіршуватися

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − two =

Back to top button