Україна

Синоптики попередили водіїв про дощ та туман у трьох областях України

На ранок суботи, 2 січня, по України спостерігається туман, у трьох областях – йшов дощ. Проїзд основними дорогами по Україні забезпечено. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, пише 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Станом на 6 годину 2 січня місцями дощ у Дніпропетровській, Луганській та Чернігівській областях, на решті території місцями тумани. Покриття на дорогах державного значення в областях з опадами місцями мокре. На більшості перевальних ділянок доріг без опадів, лише на Ужоцькому та Яблунецькому випадає невеликий сніг. Стан покриття мокрий”, – повідомили дорожники.

Як зазначається, на дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок.

“Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено”, – запевнили в агентстві.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення, як повідомляється, дорожніми організаціями задіяно в роботі 164 одиниці техніки та 185 робітників.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, по Україні у суботу, 2 січня, опадів практично не очікується, вдень – “плюсова” температура, місцями повітря прогріється аж до 11 градусів тепла.

Back to top button