Україна

Синоптик розповіла, якою в Україні буде погода вихідними

Синоптик розповіла, якою в Україні буде погода вихідними

Фото: pmg.ua

Наступного тижня в Україні трохи стане свіжіше

Наступного тижня трохи стане свіжіше. Найпрохолоднішою виявиться середа, 18 травня – прийде нова повітряна маса.

 

Наступного тижня в Україні очікується похолодання, спричинене новою повітряною масою, яка прийде на територію нашої держави. Про це у Facebook написала синоптик Наталія Діденко.

 

У суботу-неділю в Україні буде тепло. Вдень температура повітря становитиме +18…+24 градуси, у південній частині +20…+26 градусів.

 

“У суботу, 14 травня, пройдуть періодичні дощі, а в центральних та східних областях, найближчої ночі ще й на Одещині можливі сильні зливи. На решті території України в суботу місцями – локальні дощі, вдень у західній частині – без істотних опадів. Вітер буде із північного заходу, часом поривчастим, проте сильних шквалів не очікується”, – написала Діденко.

 

За словами синоптика, у неділю опади затихнуть, лише на півночі України та на Харківщині можливі періодичні дощі, але температура повітря особливо не зміниться. Можливий у суботу дощ і в Києві, але в неділю якісь серйозні опади – навряд чи.

 

“Температура повітря вдень 14-15 травня очікується в межах +18…+22 градуси. У суботу буде трохи тепліше, у неділю – прохолодніше”, – йдеться у повідомленні.

 

А ось із вівторка в Україну прийде нова повітряна маса – відчутно посвіжішає, найхолоднішою передбачається середа, 18 травня, проте ближче до наступних вихідних температура повітря знову підвищиться.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button