Україна

Сили ППО збили крилату ракету і 10 дронів


Сили ППО збили крилату ракету і 10 дронів

Силами та засобами протиповітряної оборони знищено крилату ракету Іскандер-К та 10 ударних БпЛА.


Вночі 21 листопада війська РФ запустили по Україні п’ять ракет і 11 “Шахедів”. ППО знищила крилату ракету Іскандер-К і 10 ударних БпЛА. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в ранковому зведенні.
 
“Сьогодні вночі російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши чотири зенітні керовані ракети С-300, крилату ракету Іскандер-К та 11 ударних БпЛА типу Shahed-136/131”, – йдеться в повідомленні.
 
У Генштабі зазначили, що силами та засобами протиповітряної оборони знищено крилату ракету Іскандер-К та 10 ударних БпЛА.
 
Руйнувань та пошкоджень зазнали Центральна міська лікарня в місті Селидово Донецької області, будівля шахти Котляревська та інша цивільна інфраструктура. 

Нагадаємо, ввечері 20 листопада Командування Повітряних сил ЗСУ повідомляло, що РФ атакувала Україну ракетами та безпілотними літальними апаратами. 

Протягом минулої доби на фронті відбулося 70 бойових зіткнень. Російські загарбники завдали п’ять ракетних, 10 авіаційних ударів, здійснили 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.
 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button