Україна

Сили оборони взяли в полон ексмера російського міста


Сили оборони взяли в полон ексмера російського міста

Полонений Олексій ТретьяковЗізнається, що прийшов в Україну воювати з НАТО. Підрозділів НАТО тут не зустрів і визнав, що російська пропаганда бреше, а Крим – український.

На Донеччині поблизу Кліщіївки у полон до українських захисників потрапив колишній мера російського міста Чайковський Пермського краю Олексій Третьяков. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

ДПСУ опублікувала відео, на якому Третьяков повідомив про добровільність свідчень і розповів, що був мером міста з 2014 по 2019 рік, а до того був депутатом міської думи. 7 вересня, яе повідомив Третьяков, він підписав контракт із Міноборони РФ і пройшов тижневе навчання в Лисичанську, який понад рік перебуває під російською окупацією, а звідти росіянина відправили в район села Кліщіївка на Бахмутському напрямку.

“Зізнається, що прийшов в Україну воювати з НАТО. Підрозділів НАТО тут не зустрів, проте визнає, що кацапська пропаганда бреше, а Крим – український”, – пише пресслужба ДПСУ. 

Нагадаємо, 22 вересня у Севастополі атакували штаб Чорноморського флоту РФ. Раніше повідомлялося про загибель щонайменшедев’яти членів російського штабу.

Сьогодні, 25 вересня, з’чвилося повідмоленні, що  в Севастополі загинув командувач флоту РФ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button