Україна

Сили оборони отримали понад 2000 українських БПЛА


Сили оборони отримали понад 2000 українських БПЛА

До партії увійшли “пташки” тільки українського виробництва. Серед них – коптери та БпЛА літакового типу: розвідувальні, камікадзе, багаторазові бомбери.

Держава передала Силам оборони понад 2000 дронів українського вробництва. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Передали силам логістики 2 000+ українських безпілотників від держави. Генштаб розподілить та передасть дрони військовим на найгарячіші ділянки фронту. До партії увійшли “пташки” тільки українського виробництва. Серед них – коптери та БпЛА літакового типу: розвідувальні, камікадзе, багаторазові бомбери. Дрони допоможуть уражати ворожі позиції та техніку. Усі БпЛА закупили в межах державної програми. Продовжуємо системно передавати безпілотники Силам оборони, адже саме “пташки” завдають колосальних втрат ворогу”, – йдеться в повідомленні міністра.

Федоров додав, що лише минулого тижня безпілотниками уражено 39 танків, 57 гармат, 34 броньовані машини та 307 опорних пунктів. Це мінус мільйони доларів у росіян.

Нещодавно повідомлялося, що Армія дронів знищила рекордну кількість опорних пунктів росіян за тиждень.  З 30 жовтня до 6 листопада Армія дронів уразила 335 ворожих опорних пунктів.

Раніше повідомлялося, що загальні втрати живої сили російських загарбників за весь період великої війни (з 24 лютого 2022 року по 18 листопада 2023 року) досягли 317 380 військових убитими.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button