Україна

Сили оборони б’ють ворога на Запорізькому напрямку

Сили оборони б ють ворога на Запорізькому напрямку

Фото: Генштаб ВСУ (иллюстративное фото)

Сили оборони на Запорізькому напрямку за добу знищили 28 окупантів, три танки та сім ББМ

Ворог активних наступальних дій не проводив, але намагався зупинити просування українських підрозділів у районі Новодарівки та Нескучного. Успіху війська РФ не досягли та відступили.

Сили оборони на Запорізькому напрямку за добу знищили 28 окупантів, три танки та сім ББМ. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

У повідомленні наголошується, що напередодні ворог активних наступальних дій не проводив, але намагався зупинити просування українських підрозділів у районі Новодарівки та Нескучного. Успіху війська РФ не досягли та відступили.

Повідомляється також про обстріли в районі населених пунктів Ольгівське, Полтавка, Новоандріївка, Времівка, Малі Щербаки, Преображенка, Новоданилівка, Покровське, Новодарівка, Успенівка, Залізничне, Оріхів, Кам’янське, Гуляйпільське, Новопілля та Новосілка.

Загалом Сили оборони 2 червня ліквідували 28 окупантів, ще 41 особа з ворожих підрозділів зазнала поранень. Знищено три російські танки, сім бойових броньованих машин, сім одиниць автомобільної техніки та два міномети. Одну бронемашину українські захисники захопили.

Крім того, українці знищили ворожий склад боєприпасів та два спостережні пункти.

Нагадаємо, запорізькі артилеристи показали, як нищать ворога.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button