Україна

Сильні країни захищають власні інтереси, їм не важлива безпека та майбутнє України, – Попенко – 1News

Ні в кого немає стратегічних партнерів і друзів, у кожного є свої інтереси, зауважив голова Спілки споживачів комунальних послуг

Олег Попенко
Фото з відкритих джерел

Сильні країни захищають власні інтереси, їм не важлива безпека та майбутнє України. Про це в ефірі “Першого Незалежного” заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

“Немає ні в кого стратегічних партнерів і друзів, у кожного є свої інтереси. Головні економічні інтереси того ж Європейського Союзу – це дешеві енергоресурси, дешева нафта і співпраця з Російською Федерацією. Так само Нідерланди, Франція, всі інші, вони в першу чергу зацікавлені в Російській Федерації, так само Сполучені Штати Америки, Казахстан”, – повідомив Попенко.

https://www.youtube.com/watch?v=ozPpkcdNI_o

Голова Спілки споживачів комунальних послуг не вірить в санкції проти Рф. За його словами дипломатичні переговори також не дадуть ніякого результату. “Єдиний варіант – це якби Євросоюз і Сполучені Штати сказали: “Все, ми завтра нафту не купуємо”. Але цього не буде ніколи, тому що у кожного є свої інтереси і вони розуміють, що для них Росія важливіша”, – зауважив він.

Як зазначив Попенко, у цій ситуації Україна є заручниками і вона повинна насамперед будувати власну сильну економіку. 

1News за темою: Істерія щодо вторгнення: Експерт пояснив, як на цьому заробляють і як знекровлюється економіка України

Нагадаємо, нещодавно заступник голови Офісу президента України Ростислав Шурма заявив, що українська економіка починаючи з січня безповоротно втрачає 2-3 млрд доларів щомісяця на фоні новин про ризики воєнної ескалації з боку РФ.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button