Україна

Суддю з міста на Харківщині підозрюють у держзраді

Суддю з міста на Харківщині підозрюють у держзраді

Фото: gp.gov.ua

Суддю з міста на Харківщині підозрюють у держзраді

Суддя вступила в змову із представниками РФ, які окупували місто Вовчанськ Чугуївського району, і сприяла створенню так званого “судового органу РФ”.

 

Керівнику Вовчанського районного суду Харківської області заочно повідомлено про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.

 

За даними слідства, суддя вступила в змову із представниками РФ, які окупували місто Вовчанськ Чугуївського району, і сприяла створенню так званого “судового органу РФ”: закликала обійняти посади суддів і працівників апарату в незаконному “судовому органі”.

 

“Під час проведення зборів голова суду також наголосила, що від представників окупаційної влади РФ можна буде отримати грошову допомогу в сумі 10 тис. російських рублів за здійснення правосуддя в умовах війни. Крім того, підозрювана зазначила, що російські військові готові співпрацювати і надавати допомогу у функціонуванні “судового органу РФ” та не становлять жодної загрози”, – йдеться в повідомленні.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button