Україна

Судді Конституційного суду почали “воювати” між собою за крісло Тупицького

Перепалка виникла під час розгляду справи за поданням уповноваженого Верховної Ради щодо конституційності закону "Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення"

Заступник голови Конституційного суду Сергій Головатий зайняв крісло відстороненого голови суду Олександра Тупицького на засіданні у четвер і між суддями виникла суперечка.

Перепалка виникла між Головатим і суддею Олександром Литвиновим під час розгляду справи за поданням уповноваженого Верховної Ради щодо конституційності закону “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення”, – інформує 1NEWS.

“Сергій Петрович, у нас що змінилася схема розсадки в залі?” – спитав Литвинов.

“Я залишу це питання без відповіді”, – парирував Головатий.

“Займіть тоді своє місце”, – продовжував Литвинов, на що Головатий не відповів.

“Сергій Петрович, я прошу зайняти своє місце. У нас не було спеціального пленарного засідання, на якому б вас було призначено головою Конституційного суду України”, – наполягав Литвинов, проте Головатий йому не відповів і продовжував вести засідання на місці Тупицького.

Як відомо, на період відсторонення голови КС Тупицького на засіданнях Великої Палати суду головує його заступник Сергій Головатий, проте до 4 березня він це здійснював зі свого місця.

Джерело: “Укрінформ

Back to top button