Україна

Суд виніс вирок двом жителям Донбасу, які зливали позиції ЗСУ


Суд виніс вирок двом жителям Донбасу, які зливали позиції ЗСУ

Поплічники окупантів повідомляли про дислокацію українських захисників у Краматорську, Слов’янську, Білозерську та Добропіллі.

 

Двоє мешканців Донецької області передавали оккупантам інформацію про позиції ЗСУ. Наразі зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі – чоловік проведе шість років за ґратами, а жінка – п’ять років і три місяці. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури та прес-служба Офісу генерального прокурора.
 
Прокурори під час судового процесу довели, що у серпні та вересні жінка та чоловік передавали через месенджер на номери російських мобільних операторів текстові повідомлення та скріншоти Google Maps з координатами місць розташування та переміщення особового складу та техніки ЗСУ.
 
Слідство встановило, що жінка надсилала дані про дислокацію українських захисників на території міст Краматорська та Слов’янська, а чоловік – Білозерська та Добропілля.
 
Суд визнав мешканців Донецької області винними у несанкціонованому розповсюдженні інформації про рух, переміщення чи розміщення Збройних Сил України (ч. 2 ст. 114-2 КК України).
 

 
Як уже повідомлялося, що у Києві затримано колаборанта зі Сватового.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button