Україна

Суд скоротив військовому РФ Шишимаріну термін до 15 років


Суд скоротив військовому РФ Шишимаріну термін до 15 років

Першому засудженому російському солдату суддя спочатку виніс довічний вирок. Проте військовий подав апеляцію, і попередній вердикт замінили на 15 років ув’язнення.

 
Київський апеляційний суд ухвалив вирок російському військовому Вадиму Шишимаріну. Наразі обвинуваченому пом’якшили покарання з життєвого ув’язнення до 15 років в’язниці. Відповідне рішення суддя оголосив у п’ятницю, 29 липня.
 
“Вирок Солом’янського суду щодо Шишимаріна змінити, виключити з мотивувальної частини Солом’янського районного суду Києва посилання суду на скоєння злочину за попередньою змовою групи осіб та скоєння злочину щодо літньої людини як обставини, що обтяжують покарання. В іншій частині вирок суду від 23 травня щодо Шишимаріна залишити без змін”, – оголосив суддя.
 
Зазначимо, що Солом’янський районний суд Києва 23 травня засудив до довічного позбавлення волі російського військового Вадима Шишимаріна у справі вбивства мирного жителя Сумської області.
 
Російський військовий після оголошення обвинувального акта визнав свою провину і погодився давати свідчення.
 
Нагадаємо, російського військового Вадима Шишимаріна засуджено до довічного за вбивство мирного жителя в Сумській області.
 
Крім того, окупант розповів у суді, як і навіщо вбивав мирного мешканця на Сумщині.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button