Україна

Суд продовжив арешт фабрики Roshen в Росії

Зазначається, що під арештом залишаються склад готової продукції, чотири цехи, будівля підсобного корпусу, а також сім земельних ділянок

Російський суд продовжив арешт на майно Липецької кондитерської фабрики Roshen до 13 червня 2019 року.

 

Про це повідомляє 1NEWS.

“Басманний суд Москви продовжив термін арешту, накладеного на кондитерську корпорацію Roshen в Липецьку. За клопотанням слідчого термін забезпечувального арешту, накладеного на 12 об’єктів нерухомості, продовжено до 13 червня 2019 року”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під арештом залишаються склад готової продукції, чотири цехи, будівля підсобного корпусу, а також сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. м. Фабриці дозволяється експлуатувати заарештоване майно, але заборонено продавати його або здавати в оренду.

Для продукції корпорації Roshen виробленої в Україні доступ на російський ринок закритий з 2013 року. 1 квітня 2017 року за рішенням корпорації Roshen на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім та склад готової продукції. Потужності фабрики наразі законсервовані.

Джерело: прес-служба Roshen.

One Comment

  1. Це москалі уміють – вкрасти, відібрати, і сказати що це не я вкрав а зелені чоловічки.

Back to top button