Україна

Суд передав готель, що належить ПриватБанку, екс-власникам банку


Суд передав готель, що належить ПриватБанку, екс-власникам банку

У ПриватБанку заявили про кричущі порушення закону судами, які приймали рішення на користь колишніх власників банку.

 
Верховний Суд України дозволив відібрати у державного ПриватБанку готель Мир у Києві на користь колишніх власників. Про це у середу, 17 серпня, повідомляє прес-служба банку.
 
“Незважаючи на кричущі порушення закону судами нижчих інстанцій Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду завершив рейдерську схему колишніх власників щодо позбавлення державного ПриватБанку права власності на багатомільйонний об’єкт нерухомості в Києві”, – йдеться у повідомленні банку.
 
Зазначається, що рішення було ухвалено судом у складі головуючої судді Булгакової І.В. та суддів Львова Б.Ю. та Селіваненко В.П.
 
“Дуже прикро, що навіть під час війни зараз у країні приймаються такі рішення і майно виводиться з власності державних компаній. Ми продовжуватимемо боротися з колишніми власниками, ми їх дотиснемо, якщо не в Україні, то в Америці та Англії”, – заявив член Наглядової ради ПриватБанку Роман Сульжик. Він також висловив упевненість, що перемога буде за ПриватБанком.
 
Раніше повідомлялося, що колишня дружина екс-власника ПриватБанку відсудила $17,5 млн. Суд підтримав рішення райсуду Дніпра, згідно з яким кошти на депозитах Олени Боголюбової не могли бути конвертовані в акції банку, адже колишня дружина нібито не була пов’язана зі своїм колишнім чоловіком.
 
Законність націоналізації ПриватБанку підтвердили у Верховному Суді
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button