Україна

Суд не зміг обрати запобіжний захід Дубінському


Суд не зміг обрати запобіжний захід Дубінському

Адвокати нардепа заявили про відвід судді, оскільки не встигли ознайомитися з матеріалами справи.

Печерський районний суд Києва увечері понеділка 13, листопада, не зміг обрати запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському, якого підозрюють у державній зраді, повідомляє Суспільне.

Зазначається, що засідання проводили в закритому режимі. Однак адвокати нардепа заявили про відвід судді.

“Захист Дубінського заявив про відвід судді, оскільки не встиг ознайомитися з матеріалами справи. Адвокати подали клопотання, щоб перенести засідання на завтра (14 листопада). Суд його відхилив і надав пів години для ознайомлення. Тепер має відбутись авторозподіл судді і той або прийме відвід колеги, або ні”, йдеться у повідомленні.

Дубінський в коментарі журналістам сказав, що він з адвокатами піде.

“Має відбутися авторозподіл справи на іншого суддю, який розглядає відвід, який надали мої адвокати, прийме рішення відводити чи не відводити. І після цього, якщо відвід відхилено, то ми маємо повертатися знову на судове засідання”, – сказав нардеп, додавши, що він з адвокатами повернуться коли їм повідомлять.

Нагадаємо, 13 листопада Дубинський отримав підозру у держзраді. За даними слідства, він мав позивний “Буратіно” та входив до складу злочинної організації, сформованої Головним управлінням Генштабу (ГУР) ЗС Росії. Члени групи мають розхитувати суспільно-політичну ситуацію в Україні та дискредитувати нашу державу на міжнародній арені. Вранці у понеділок ЗМІ повідомляли про обшуки у Дубинського.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button