Україна

Суд арештував підозрюваного у вбивстві Фаріон


Суд арештував підозрюваного у вбивстві Фаріон

За наслідками судового засідання у Львові клопотання прокуратури було задоволено у повному обсязі.

Суд у Львові взяв під варту 18-річного мешканця Дніпра, який підозрюється в умисному вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон. Про це повідомив Офіс генпрокурора у п’ятницю, 26 липня.

“Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Саме на такому запобіжному заході наполягали прокурори. За наслідками судового засідання клопотання задоволено у повному обсязі”, – йдеться у повідомленні

У свою чергу РБК-Україна уточнює, що арешт триватиме принамні два місяці. Підозрюваний перебуватиме під вартою у Львові.

“Адвокат підозрюваного просив суд обрати йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, аргументуючи це недостатньою кількістю доказів, які свідчать про причетність до злочину. Однак суд задовольнив клопотання прокурора”, – пише видання.

Як відомо, увечері 19 липня Ірину Фаріон було вбито з вогнепальної зброї у Львові. А 25 липня російське неонацистське угруповання NS/WP взяло на себе відповідальність за вбивство Фаріон.

Напередодні правоохоронці затримали у Дніпрі підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. За даними ЗМІ, затриманий – футболіст-юніор з Дніпра на ім’я В’ячеслав Зінченко.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × one =

Back to top button