Україна

Стрілянина у Дніпрі: ДБР зробило уточнення, чи був загиблий п’яним


Стрілянина у Дніпрі: ДБР зробило уточнення, чи був загиблий п яним

Державне бюро розслідувань не може підтвердити інформацію про виявлення алкоголю в крові вбитого чоловіка.


У Державному бюро розслідувань наразі не підтверджують оприлюднені дані про виявлення алкоголю в крові чоловіка, якого 29 серпня у Дніпрі застрелив поліцейський. Про це в ефірі телемарафону повідомила радниця з комунікації ДБР Тетяна Сап’ян.
 
“Наразі я не можу підтвердити, що ті результати (експертизи – ред.), які є в інтернеті, є достовірними. Мені відомо, що вони ще не готові. Коли вони будуть готові і в них дійсно буде підтвердження про кількість алкоголю в крові, ми одразу повідомимо. Я не можу підтвердити правдивість цих документів”, – заявила вона.

Сап’ян додала, що коли ДБР починало розслідування, то повідомляли про підозру щодо того, що чоловік дійсно міг бути нетверезим, проте точних даних ще немає.

 
Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляли, що у загиблого під час стрілянини в Дніпрі під час досліджень виявили алкоголь. В крові загиблого чоловіка нібито виявили алкоголь на рівні 2,48 проміле.
 
Також правоохоронні органи, повідомляючи про розслідування, зазначали, що “після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння”.

У ДБР також додали, що слідство поки не може сказати, хто саме був за кермом автомобіля. Адже потрібно проаналізувати абсолютно всі відео. А вони були вилучені із камер Безпечне місто, боді-камер та всіх смартфонів, причетних до трагедії.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка, який почав чинити опір після того, як патрульні зупинили його автомобіль за порушення правил ПДР. Розпочате кримінальне провадження. Слідчі з’ясовують правомірність застосування патрульним табельної зброї.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button