Україна

Стратегічний пункт росіян зазнав удару – соцмережі


Стратегічний пункт росіян зазнав удару - соцмережі

Район завдання удару зараз оточений. Є команда про недопущення поширення інформації про факт влучення, стверджують джерела.

Українські військові завдали удару по командному пункту російського стратегічного угруповання Дніпро на Арабатській стрілці. Про це пишуть російські Telegram-канали у середу, 1 листопада.

“У районі 11:00 по командному пункту угрупування військ Дніпро на Арабатській стрілці противник завдав ракетного удару”, – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що є загиблі та поранені. Також припускається, що удар пов’язаний зі “зливом” даних про те, що новим командувачем угруповання Дніпро було призначено російського генерала Михайла Теплинського. Поки невідомо, чи був він на командному пункті у момент удару.

“Район завдання удару зараз оточений. Є команда про недопущення поширення інформації про факт влучення”, – стверджують джерела.

Українські військові поки не підтвердили факт нанесення удару.

Раніше в середу з’явилися інформація, що ракети вразили два місця базування російських окупантів на Арабатській стрілці у Криму.

Також сьогодні у Криму оголошували повітряну тривогу, а над Керченським мостом було піднято димову завісу. Повідомлялося про ракетний удар.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button