Україна

Столична мерія оголосила конкурс на кращий талісман міста

У Київській міській державній адміністрації оголосили конкурс на кращий талісман столиці України, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

“Підписано розпорядження КМДА “Про проведення конкурсу “Талісман міста Києва” в 2018 році “, – повідомили на прес-конференції в Музеї історії міста Києва.

Організаційний комітет конкурсу очолив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

“Метою Конкурсу є формування і підтримання позитивного іміджу української столиці. Обрання талісмана міста посилить популяризацію Києва як сучасного європейського міста на міжнародній туристичній арені, закріпить його статус як сучасного мегаполісу з багатовіковою історією і неповторною айдентікою”, – зазначили у прес-службі КМДА.

У відомстві також наголосили, що реалізація проекту сприятиме також поширенню знань громадян України та зарубіжжя про традиції українського народу, сприятиме збільшенню кількості внутрішніх і іноземних туристів і перетворенню Києва на провідний туристичний центр європейського рівня.

Кожна робота, що подається на конкурс, має відповідати певним умовам, які були затверджені цим розпорядженням.

“Туристичний талісман міста становить собою будь-який особливий персонаж. Персонажем може бути тварина, казковий” звір, будь-яка реальна чи міфічна істота. Конкурс проводиться з метою популяризації туристичного бренда Києва”, – додали в КМДА.

Конкурс відбуватиметься у три етапи, визначення переможця та фінальна прес-конференція відбудеться 16 липня 2018 року. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду в розмірі 150 тис. гривень. Участь можуть узяти як фізичні, так і юридичні особи.

 

 

 

One Comment

Back to top button