Україна

Ставленик РФ прозвітував про “кримський батальйон” на війні проти України


Ставленик РФ прозвітував про кримський батальйон на війні проти України

На початку липня окупаційний “голова” Криму Сергій Аксьонов підписав указ “Про призовні комісії з мобілізації громадян” у Криму.

 
Ставленик російських окупантів, так званий глава Криму Сергій Аксьонов відзвітував, що на війну проти України відправив так званий кримський батальйон у кількості 1 200 бійців-добровольців. Про це повідомляє Кримська правозахисна група (КПГ).
 
На початку липня окупаційний “голова” Криму Сергій Аксьонов підписав указ “Про призовні комісії з мобілізації громадян” у Криму.
 
Аксьонов підкреслив, що до “кримського батальйону” увійшли переважно представники так званого “козацтва”, а деякі “добровольці” приходили через “військкомати”.
 
“Що кримчани можуть із погляду підтримки збройних сил зробити – усе робиться. Умовляти нікого непотрібно. У нас є єдина думка щодо підтримки президента і цілей проведення спеціальної військової операції. Деякі добровольці прямо через військкомат приходили. Представників козацтва нашого зібрали. Ми повністю екіпірували кримський батальйон, допомагали грошима, і не тільки”, – повідомив Аксьонов.
 
Основну мету військових дій Аксьонов сформулював як “захист національних інтересів Росії”.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button