Україна

Став відомий продукт, який допомагає побороти стрес

Заїдати стрес не можна. Це призводить до набору зайвої ваги та ще більшого погіршення емоційного стану людини. Та, якщо споживати будь-які продукти харчування в міру – це лише посприяє знятті напруги та виробленню ендорфінів. Лідером з вироблення триптофану в крові є шоколад. Про це пише 1NEWS, посилаючись на Gazeta.ua.

Споживання какаовмісних продуктів сприяє виробленню серотоніну та ендорфінів. Вони поліпшують настрій та самопочуття загалом. Зокрема в продукті міститься багато мікроелементів: магній, мідь, калій та залізо. Всі вони необхідні для нормальної роботи серцево-судинної та нервової систем.

Також корисними стануть сири, зокрема рокфор, морська риба та морепродукти. Вони містять не менше корисних речовин, ніж шоколад. З фруктів та овочів слід налягати на банани, томати, буряк та солодкий перець. Так, настрій від цих продуктів значно не покращиться, але спокійна нервова система гарантована.

Мандарини містять велику кількість вітаміну С, як і всі цитрусові. Вживання мандаринів – це відмінний спосіб зволожити організм, адже вони складаються в основному з води, як і людське тіло.

Back to top button