Україна

Староста села Стара Збур’ївка на Херсонщині повертається з полону

Староста села Стара Збур ївка на Херсонщині повертається з полону

Фото: nikvesti.com

Старосту Старої Збур’ївки Віктора Маруняка 21 березня росіяни взяли в полон

У Голій Пристані російські військові викрали вісьмох людей, серед яких були голопристанський міський голова Олександр Бабич та староста Старої Збур’ївки Віктор Маруняк.

Староста Старої Збур’ївки на Херсонщині Віктор Маруняк, якого 21 березня росіяни взяли в полон, вийшов на зв’язок і сказав, що повертається додому. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Гола Пристань – міська рада.

“Віктор Васильович Маруняк, якого утримували в полоні примусово військові Російської Федерації, сьогодні повертається до нас, вийшов на зв’язок… Чекаємо на ще нові та приємні новини щодо інших наших затриманих”, – сказала представниця Голопристанської міськради.

На 30 березня було відомо, що у Голій Пристані російські військові викрали вісьмох людей, серед яких були голопристанський міський голова Олександр Бабич та староста Старої Збур’ївки Віктор Маруняк.

За словами очевидців, Маруняку підкинули гранати та пригрозили 20 роками в’язниці. Повідомлялося також, що Віктор Маруняк страждає на хронічні хвороби і йому потрібно регулярно приймати ліки.

Детальнішу інформацію про повернення Маруняка обіцяють повідомити пізніше.

Нагадаємо, мер Мелітополя Іван Федоров після звільнення з російського полону записав відеозвернення, в якому подякував усім за підтримку та боротьбу.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button