Україна

Стали відомі деталі удару ГУР по аеродрому Єйська


Стали відомі деталі удару ГУР по аеродрому Єйська

Безпілотники Головного управління розвідки Міноборони пошкодили сім літаків на аеродромі в Єйську.


Безпілотники Головного управління розвідки Міністерства оборони України за уточненими даними пошкодили 5 квітня сім російських літаків на аеродромі в російському Єйську.  Про це повідомила Українська правда з посиланням на власні джерела в ГУР.
 
Співрозмовник видання зазначив, що охорона аеродрому здійснювалася силами 726 навчального центру 51 дивізії ППО РФ. Для відбиття атаки було використано зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С і стрілецьку зброю.

“Утім, п’ятьом українським “пташкам” вдалося прорвати щільну оборону і подолати спроби придушення засобами РЕБ”, – розповів він.

 
Унаслідок атаки уражено з різними ступенями пошкодження сім російських літаків. З них чотири багатоцільові винищувачі Су-30СМ, два військово-транспортні літаки та літак-амфібія БЕ-200. Також, за даними видання, знищено дизельну підстанцію аеропорту.

Нагадаємо, вранці 5 квітня відразу три російські військові аеродроми зазнали атак безпілотників. Зокрема, внаслідок атаки на військовому аеродром у Єйську повідомлялося про знищення двох літаків Су-25 і чотирьох військовослужбовців армії РФ.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button