Україна

Сталої ситуації під Авдіївкою немає – ЗСУ


Сталої ситуації під Авдіївкою немає - ЗСУ

Зараз росіяни більше застосовують піхоту, маленькі штурмові групи та на окремих ділянках фронту – великі штурмові групи по 30-40 осіб, зазначив Олександр Штупун.

На Авдіївському напрямку продовжуються активні бойові дії. Про якусь сталу ситуацію говорити не доводиться. Про це сказав речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в коментарі для 24 каналу у середу, 25 жовтня.

“Ворог намагається йти вперед, а потім ми вибиваємо його назад. Тому говорити про якусь сталу ситуацію не потрібно. Тобто там тривають активні бої”, – заявив Штупун.

За його словами, зараз росіяни більше застосовують піхоту, маленькі штурмові групи та на окремих ділянках фронту – великі штурмові групи по 30-40 осіб. Зрештою, вони атакують меншою кількістю, адже за останні шість днів втратили 2,5 тисячі вбитими й пораненими.

За минулу добу загалом на Таврійському напрямку ворог завдав два ракетних та 10 авіаційних ударів. Крім того, противник провів 49 бойових зіткнень і здійснив 932 обстріли.

У свою чергу українська артилерія виконала 1228 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 409 осіб. Крім того, три окупанти здалися в полон.

Сили оборони знищили 27 одиниць техніки: три танки, вісім броньованих машин та сім артилерійських систем. Також було знищено ворожий склад боєприпасів та пошкоджено 18 одиниць військової техніки.

Раніше повідомлялося, що росіяни перегруповуються під Авдіївкою, яку потужно атакують вже два тижні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button