Україна

Стало відомо, якою буде погода на Святвечір

В Україні 6 січня, коли християни відзначають Святвечір, очікується від 3° тепла до 3° морозу. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, пише 1news, посилаючись на УНН.

За словами синоптиків, 5 січня у західних, північних, місцями центральних областях дощі, подекуди з мокрим снігом, 6 січня в Карпатському регіоні невеликий сніг, на решті території без істотних опадів.

«Температура вночі та вдень 5 січня 0-5° тепла (на півдні вдень 4-9° тепла, в Криму до 13°), у східних та північно-східних областях, 6 січня і в Україні від 3° тепла до 3° морозу ( у південній частині вночі та вдень 1-6° тепла)», – повідомили в Укргідрометцентрі.

У перший день нового року очікується дощ та сніг з дощем, така погода переважно зберігатиметься до 3-го, а потім до 6 січня, подекуди і взагалі без опадів, а вже до Святвечора та Різдва, коли його святкують християни східного обряду, в Україну повернеться невеликий сніг. У деякі дні температура буде досягати місцями 8 градусів тепла, міцні нічні морози вдарять на Лівобережжі 3 січня.

Back to top button