Україна

Стало відомо, як відключатимуть світло 28 серпня


Стало відомо, як відключатимуть світло 28 серпня

Енергетики прогнозують одночасне відключення двох черг споживачів – до 8 годин обмежень на добу.

У середу в регіонах України будуть застосовуватися графіки відключень електроенергії. Про це повідомило Укренерго у вівторок, 27 серпня.

“Завтра, 28 серпня, обленерго будуть застосовувати заходи обмеження споживання. Протягом всієї доби в усіх регіонах діятимуть дві черги відключень”, – йдеться у повідомленні.

Енергетики просять громадян ощадливо користуватися електроенергією і не вмикати кілька потужних електроприладів одночасно.

Як відомо, коли обленерго застосовують одну чергу графіків відключень – це 4 години обмежень на добу, дві черги – 8 годин обмежень, три черги – 12 годин обмежень, чотири черги – більше 12 годин обмежень.

Раніше у вівторок в Укренерго заявили, що упродовж всієї доби в усіх регіонах України діятимуть графіки відключень світла через російські атаки. Мова йде про одночасне відключення трьох і чотирьох черг споживачів.

Також сьогодні стало відомо, що у Києві і низці областей застосували екстрені відключення світла.

Нагадаємо, 26 серпня під час наймасованішої російської атаки ППО збила 102 російські ракети і 99 дронів із запущених 127 ракет і 109 БПЛА. Загинули 7 людей і 47 постраждали. У низці областей зафіксовані пошкодження об’єктів енергетики.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + eighteen =

Back to top button