Україна

Стало відомо, скільки українців оновили дані у додатку Резерв+


Стало відомо, скільки українців оновили дані у додатку Резерв+

Наразі півтора мільйона громадян України оновили дані через мобільний застосунок Резерв+.


Станом на 17 червня півтора мільйона українців оновили дані через мобільний застосунок для військовозобов’язаних Резерв+. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони.
 
“Уже 1,5 млн громадян оновили дані через мобільний застосунок. Через ЦНАП – понад 233 тисяч оновлень, а через ТЦК та СП – 208 тисяч. Цифрові інструменти допомагають оновлювати дані з будь-якої локації та розвантажують ТЦК”, – сказала заступниця міністра Катерина Черногоренко.
 
У Міноборони зазначили, що серед користувачів застосунку – 210 тисяч військовозобов’язаних жінок. Найактивніше оновлюють дані за кордоном у Польщі, Німеччині, Чехії, Канаді та США.
 
У відомстві нагадали, що оновити дані потрібно до 16 липня, завантаживши Резерв+ в App Store чи Google Play та авторизуватися через Bank ID або звернувшись до ТЦК чи ЦНАП.

Нагадаємо, 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Тепер громадяни мають 60 днів на оновлення даних в ТЦК, ЦНАПах і в додатку Резерв+. У Міноборони пояснили, що загрожує за відмову оновлювати дані в ТЦК.

Мережа вибухнула мемами на перебої у Резерв+

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − seven =

Back to top button