Україна

Окупанти мілітаризують підлітків Криму – ЦНС


Окупанти мілітаризують підлітків Криму - ЦНС

Центр національного спротиву закликає ігнорувати мілітаристичні угруповання ворога й не руйнувати своє майбутнє.

У тимчасово окупованому Криму розгортається мілітаризація підлітків у школах та технікумах. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

“Росіяни агітують юнаків вступати до мілітаристичних клубів, зокрема Юнармії. Агітація ведеться в спортивних секціях та навчальних закладах. Зокрема ворог обіцяє учасникам таких клубів преференції у вступній кампанії. Проте лише за минулий рік близько 100 учасників Юнармії пішли воювати у складі ЗС РФ проти України й не всі вони повернуться додому, частина також пішла на навчання до військових ВНЗ”, – йдеться в повідомленні.

Центр національного спротиву закликає ігнорувати мілітаристичні угруповання ворога й не руйнувати своє майбутнє.

Раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Криму перед завершенням навчального року окупаційна “влада” посилила агітацію студентів щодо вступу до лав збройних сил РФ. Агітатори з військкомату здійснюють обхід навчальних закладів і пропонують замість строкової служби укласти контракт, щоб мати змогу набрати “добровольців” і відправити їх на фронт.

Нагадаємо, росіяни заманюють студентів на масовки на псевдовиборах. Йдеться про студентів російських ВНЗ, яким обіцяють виплату стипендій у разі згоди на “відрядження” ,за яке також передбачаються виплати.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button