Україна

Стала відома умова роботи ресторанів і кафе на Буковині

У Чернівецькій області ресторани і кафе, торгово-розважальні центри, спортивні зали зможуть вільно надавати послуги в “червоній” зоні тільки за умови, що весь персонал буде вакцинованим від Covid-19. Про це повідомляє прес-центр Чернівецької ОДА, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“Щоб відзначити Буковинських підприємців, які прагнуть вести бізнес безпечно, Чернівецька обласна державна адміністрація ввела позначку “ми вакциновані від Covid-19”, – йдеться в повідомленні.

Перша відмітка вже з’явилася на дверях одного з ресторанів. Вона свідчить про те, що весь персонал закладу вакцинований від коронавірусу і заклад може продовжувати роботу навіть у “Червоній” карантинній зоні.

Відзначимо, що на сьогоднішній день в “червоній” зоні п’ять областей і ситуація продовжує загострюватися. 94% госпіталізованих пацієнтів з Covid-19 За тиждень в Україні не були щеплені.

Найближчим часом в “червону” зону карантину можуть потрапити ще сім регіонів України-Житомирська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Хмельницька та Чернігівська області.

Back to top button