Україна

На Лимано-Куп’янському напрямку знищено понад 250 окупантів за добу


На Лимано-Куп янському напрямку знищено понад 250 окупантів за добу

Для ураження українських позицій противник застосовує на Лимано-Куп’янському напрямку усі види наявного озброєння.

 
Українські військові знищили 275 російських загарбників та 73 одиниці військової техніки на Лимано-Куп’янському напрямку. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш у ефірі телемарафону 27 лютого.

За його словами, серед знищеної ворожої техніки – гармати, автомобілі, 59 БПЛА, 10 укриттів противника. 

 
Військовий зазначив, що для ураження позицій ЗСУ на цьому напрямку окупанти застосовують усі види наявного озброєння – навіть шахеди. Так, росіяни 33 рази били дронами-камікадзе.

 

Минулої доби там зафіксовано шість авіаційних нальотів – літаками Су-34 та Су-35. За один такий захід бомбардувальник скидає від двох до чотирьох керованих авіаційних бомб. 
 

За добу на Лимано-Куп’янському напрямку сталося 25 бойових зіткнень. Втрати росіян склали 275 осіб вбитими та пораненими.

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку тривають жорсткі інтенсивні бойові дії. Ворог активно намагається просуватись в напрямку Часового Яру, а саме поблизу Іванівки і Богданівки.

Впродовж доби на фронті відбулося 96 бойових зіткнень. Армія Росії продовжує тиснути на Авдіївському і Мар’їнському напрямках

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button