Україна

ССО показали знищення спостережних постів ворога


ССО показали знищення спостережних постів ворога

Професійні дії операторів ССО у подальшому дозволять контролювати більше ділянок на південному напрямку, запевняють у командуванні ССО.

Під час спеціальної розвідки на південному напрямку оператори 73-го морського центру ССО виявили патрульний човен і спостережні пости ворога й знищили їх. Про це в четвер, 15 лютого, повідомила пресслужба командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

“Для знищення ворога оператор БпАК завдав по цілям вогневого ураження за допомогою тепловізійного дрона з системою скиду. Після цього на зачистку спостережних постів висунулася бойова група ССО”, – йдеться в повіомленні.

Повідомляється, що також було захоплено трофейну зброю й спецтехніку.

“Професійно здійснені спеціальні дії операторів ССО у подальшому дозволять контролювати більше ділянок на даному напрямку”, – запевняють у командуванні.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року по 15 лютого 2024 року загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 399 090 осіб. Минулої доби Сили оборони знищили 950 окупантів, дев’ять танків, 54 артилерійські системи та 33 БпЛА.

Раніше в Генштабі ЗСУ підтвердили знищення російського корабля, а ГУР оприлюднило відео атаки дронів на Цезар Куніков. ГУР виклало відео, що підтверджує: від російського великого десантного корабля Цезар Куніков залишилася тільки “масляниста пляма”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button