Україна

ССО показали удар HIMARS по російському ЗРК Бук


ССО показали удар HIMARS по російському ЗРК Бук

Оператори 3-го окремого полку ССО зафіксували Бук-М2 та станцію виявлення та цілевказання 9С36 під час розвідки на Донецькому напрямку.

Воїни Сил спеціальних операцій ЗСУ навели вогонь ракетної установки HIMARS на російський зенітно-ракетний комплекс Бук у Донецькій області. Про це ССО повідомили у понеділок, 1 січня.

Вказано, що оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідки на Донецькому напрямку зафіксували Бук-М2 та станцію виявлення та цілевказання 9С36, що входить до складу цього комплексу.

“Оператори ССО навели на ворожий Бук-М2 та РЛС вогонь ракетного підрозділу Сил оборони. Внаслідок професійного коригування та точного вогневого ураження техніку противника знищено”, – йдеться у повідомленні.

У ССО нагадали, що ЗРК Бук призначений для ураження авіації, тактичних балістичних і авіаційних ракет, надводних і наземних цілей.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, 31 грудня було знищено два російські засоби ППО. Також було “відмінусовано” ще 780 окупантів і понад 150 одиниць техніки.

Раніше росЗМІ підтвердили ліквідацію в Україні ще п’ятьох вищих офіцерів армії РФ. Загалом вдалося підтвердити загибель мінімум 1175 росіян за два тижні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button