Україна

США внесли Україну до списку країн, куди не варто подорожувати через коронавірус

Державний департамент США вніс Україну до переліку країн, куди не варто подорожувати через поширення COVID-19. Про це говориться у повідомленні Держдепу, повідомляє 1News.

«Не їдьте в Україну через  COVID-19. Дотримуйтесь підвищену обережність», – зазначається у повідомленні.

Центри контролю та профілактики захворювань США (CDC) оприлюднили повідомлення про четвертий рівень загрози здоров’ю під час подорожей в Україну через коронавірус, указавши на дуже високий рівень захворюваності на COVID-19 в країні.

У CDC зазначають, якщо необхідно поїхати в Україну, слід зробити повне щеплення перед поїздкою. Всі мандрівники повинні носити маски, триматися на відстані від інших, уникати скупчення людей і мити руки.

Зазначимо, що окремо в повідомленні Держдепу зазначається, що американцям не рекомендують відвідувати окупований Крим та окремі районі Донецької та Луганської області через свавільні затримання та інші зловживання з боку російської окупаційної влади, а також через збройний конфлікт на Донбасі.

Додатково повідомляється, що Федеральна авіаційна адміністрація (FAA) забороняє польоти цивільної авіації США в Сімферополь (UKFV) та Дніпропетровськ (UKDV).

Back to top button