Україна

Справи Майдану: затримано екс-міліціонера, що ховався від правосуддя


Справи Майдану: затримано екс-міліціонера, що ховався від правосуддя

Звинувачений після оголошеного вироку переховувався в одному з селищ Харківського району Харківської області.

“Правоохоронці затримали екс-міліціонера харківського Беркуту, що переховувався після оголошення вироку в одній зі справ Майдану. Про це повідомляє Офіс генарльного прокурора (ОГП) на своєму Telegram-каналі в середу, 14 лютого.

В одному з селищ Харківського району Харківської області затримано та взято під варту колишнього міліціонера БМОП Беркут ГУМВС України в Харківській області”, – йдеться в повідомленні.

В ОГП зазначили, що затриманий – колишній працівник Беркуту. Його засудили до шести років позбавлення волі за катування 20 січня 2014 року протестувальників на колонаді центрального входу на стадіон Динамо імені В. Лобановського. 

Після ухвалення судом обвинувального вироку 21 грудня 2023 року звинувачений почав переховуватися та був оголошений у розшук.

Нагадаємо, торік Печерський районний суд Києва ухвалив обвинувальний вирок стосовно колишнього працівника батальйону міліції особливого призначення Беркут ГУ МВС України в Харківській області. 

Раніше суд поновив на посаді обвинуваченого у вбивствах бійця Беркута Олександра Маринченка. Також йому мали виплатити близько 20 тисяч гривень судових витрат.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button